Natuurlijk is een bezoek aan Prison Island een spannend avontuur als kinderfeestje. Kraak samen met je beste vrienden en vriendinnen de codes, ontwijk de lasers en schiet met de bal tegen de juiste targets. Verzamel in een uur tijd zo veel mogelijk punten in 32 cellen, met 32 verschillende uitdagingen. 

Nadat je ontsnapt bent, heb je natuurlijk frietjes met een snack verdiend, iets lekkers te drinken en sluiten we af met een ijsje.

We raden voor onze kinderarrangementen een leeftijd aan vanaf minimaal 8 jaar. 

Prison Island biedt een compleet verzorgd kinderfeest aan voor de prijs van € 22,50 per kind. Voor €6,00 per kind is het feestje ook nog uit te breiden met een uurtje bowlen! Het kinderfeestje is te boeken van maandag tot en met zaterdag. De uiterlijke starttijd van het feestje is 16:00 uur!
x PRISON ISLAND

Beste bezoeker,

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 14 september zijn wij verplicht om vanaf 25 september met een coronatoegangsbewijs te werken. Via de coronacheck-app controleren wij bij entree van Olround of iedereen in het gezelschap aan één van de onderstaande voorwaarden voldoet:

 • Een recente negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur),
 • Een vaccinatiebewijs, dat aantoont dat je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19,
 • Een herstelbewijs, als je kortgeleden hersteld bent van COVID-19.

 • Hoe werkt het?

  1. Zet de coronacheck-app op je telefoon.
  2. Bij de entree van Olround wordt de QR-code in de coronacheck-app gescand. Bij groen licht mag je naar binnen.
  3. Neem ook je legitimatiebewijs mee (vanaf 14 jaar en ouder).

  Wij kunnen niet zien of jij gevaccineerd, getest of immuun bent. Dit blijft privé.

  Dus om teleurstellingen te voorkomen: kom je met een groep familieleden, vrienden of collega’s, zorg er dan voor dat alle deelnemers aan het uitje hier goed op voorbereid zijn!

  Met vriendelijke groet,

  Team Prison Island Nijmegen