Natuurlijk is een bezoek aan Prison Island een spannend avontuur als kinderfeestje. Kraak samen met je beste vrienden en vriendinnen de codes, ontwijk de lasers en schiet met de bal tegen de juiste targets. Verzamel in een uur tijd zo veel mogelijk punten in 32 cellen, met 32 verschillende uitdagingen. 

Nadat je ontsnapt bent, heb je natuurlijk frietjes met een snack verdiend, iets lekkers te drinken en sluiten we af met een ijsje.

We raden voor onze kinderarrangementen een leeftijd aan vanaf minimaal 8 jaar. 

Prison Island biedt een compleet verzorgd kinderfeest aan voor de prijs van € 22,50 per kind. Voor €5,00 per kind is het feestje ook nog uit te breiden met een uurtje bowlen! Het kinderfeestje is te boeken van maandag tot en met zaterdag. De uiterlijke starttijd van het feestje is 16:00 uur!
x PRISON ISLAND

In verband met de bestrijding van het coronavirus zijn wij gesloten. Zodra wij weer groen licht krijgen vanuit de overheid zullen wij dat direct via onze website en social media-kanalen communiceren.

Uiteraard is het mogelijk om alvast een reservering onder voorbehoud te maken. Uw aanvraag kunt u mailen naar prisonisland@olround.nl. Deze proberen wij dan binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren snel weer voor u te mogen openen.

Met vriendelijke groet,

Team Prison Island Nijmegen